viernes, 4 de junio de 2010

Nuestro flash de imagenes..

Hola!

Bueno hoy os presentamos una cosa super interesante, un mural !
En este mural encontrareis fotos sobre las luces y las sombras en los medios de comunicación. Si, se lo que pensais, sombras a estas alturas? Pues si, miradlo y comprobar todo lo que aun falta por cambiar, porque.. como es posible que aun encontremos anuncios machistas o racistas? O libros que aun apoyan las ideas fascistas? EN PLENO SIGLO XXI!




Abigail, Nerea, Cristina

2 comentarios:

Ana Estela i Gallach dijo...

Ojo Abi! No és un mural és un slide, una presentació animada de fotos. El mural interactiu, el glog, serà el projecte final per pujar nota.

Ana Estela i Gallach dijo...

Crec que heu confós l'objectiu i malinterpretat la informació. Que un llibre tracte sobre el feixisme no significa que defense les idees feixistes. MOlts dels llibres són d'història i per tant no fan apologia d'aquestes ideologies sinó estudis històrics dels esdeveniments i processos.
Cal refer el treball o no pot ser apte. Obriu el vostre punt de mira: els mitjans de comunicació són pel.lícules que denuncien o recolzen, publicitat que mostre ombres o llums, la dels productes de neteja és molt interessant, que visualitze el diferent tractament de les dones, l'homosexualitat, la llibertat d'expressió. Hi ha canals de televisió que usen l'ofensa com argument de manera sistemàtica i en la ràdio igualment.

Publicar un comentario